Gostilna JASENC je po svojih kulinaričnih sposobnostih znana daleč naokoli. Stoji v prijetnem in mirnem naravnem okolju na obrobju preširnih kočevskih gozdov. Je blizu mesta (samo 2 km oddaljena od Kočevja) pa vendar umaknjena na deželo, kjer čas drugače teče in kjer se lahko v miru prepustite užitkom, ki jih nudi Gostilna JASENC. In ker je Kočevska zaradi svoje neokrnjene narave danes čedalje bolj zanimiva, so tako naši gostje izletniki, pohodniki, kolesarji in drugi turisti, ki si ogledujejo naše kraje in znamenitosti pa tudi poslovneži ter ostali, ki se radi razvajajo v kulinaričnih dobrotah naše kuhinje. Na urejenem parkirišču nudimo vašim jeklenim konjičkom prijetno senco. Poleg tega imamo tudi manjše otroško igrišče, namenjeno zabavi otrok.

   
 
 

 


V svoje klimatizirane prostore lahko sprejmemo do 120 ljudi. Poleg tega lahko v poletnem času 50-tim gostom postrežemo tudi na lepo urejenem senčnem in s cvetjem obdanem vrtu. S postrežbo na visoki ravni za vas in po vaših željah pripravimo in organiziramo razna OSEBNA in DRUŽINSKA PRAZNOVANJA, OBLETNICE in POROKE pa tudi POGREBŠČINE in SEDMINE, po zelo ugodnih cenah. Organizirani obiski AVTOBUSNIH IZLETNIKOV imajo pri nas še posebne ugodnosti. Poleg tega, po vnaprejšnjem dogovoru, našim gostom organiziramo ENODNEVNE VODENE IZLETE, POHODNIŠTVO ali KOLESARJENJE z ogledom naše lepe narave in krajevnih znamenitostih. Septembra organiziramo tudi POLHARJENJE v manjših skupinah.

 

   
 
 
 
 

 


Iz naše kuhinje vedno diši po DOMAČI HRANI, zaradi katere se naši gostje vedno znova radi vračajo k nam. Poleg pestre in bogate ponudbe našega jedilnika, kjer nudimo obilo dnevno sveže PRIPRAVLJENIH JEDI, JEDI PO NAROČILU, JEDI NA ŽARU, KMEČKIH JEDI in RIB, smo še posebej poznani po GOBJIH JEDEH in DIVJAČINI. Pri nas dobite tudi
STARO-KOČEVARSKE JEDI, DOMAČE SLAŠČICE in celo POLHE. Dnevno nudimo VEČ VRST MALIC in MENI KOSIL, naši najmlajši gostje pa se lahko pogostijo s slastnimi PIZZAMI. Ob ponujenih jedeh nudimo tudi izbrana KVALITETNA VINA slovenskega porekla, DOMAČA ŽGANJA in ostale OSVEŽILNE PIJAČE za vse okuse.
 

   
 
   
 
 

 


Nekaj iz naše ponudbe posebne hrane:
gobova juha, goveja juha z jetrnimi žličniki, rižota z morskimi sadeži, gobova rižota, ocvrti jurčkovi klobuki, jurčkovi klobuki na žaru, gobe z jajci, divjačinski golaž s kruhovimi cmoki, pretaknjena divjačina obložena s praženimi gobami in prilogo, govedina v solati, nadevane telečje prsi, svinjska pečenka, telečja pečenka, fantazijski zrezek, vrtnarski zrezek, kmečka pojedina, biftek z gobami, poprov steak, polhi, sirovi štruklji, gobov narastek...

Organiziramo:

enodnevne vodene izlete, pohodništvo, kolesarjenje, polharjenje, piknike.